Bart Winsingh

Bart winsingh

Mijn verhaal

Bart Winsingh werd geboren in 2001 in Groningen en groeide op in Peize.

Zijn muzikaliteit heeft hij leren kennen in de laatste jaren van zijn basisonderwijs (2011/2012). Toen hij de piano van school had overgekocht en er ook lessen bij had genomen wist hij zeker dat hij meer wilde. Meer muziek, meer creativiteit. Creatief is Bart altijd wel geweest.

Dat zit in de familie. Bart heeft ongeveer 5 en een half jaar pianoles gehad, dus hij kan zich er aardig mee redden. Toch heeft hij zich in die 5 en een half jaar niet alleen bezig gehouden met pianospelen. Integendeel! Bart heeft een groot assortiment muziekinstrumenten weten te verzamelen, waarvan hij op de meeste wel een deuntje kan spelen.

Bart is in juli 2020 afgestudeerd aan het Noorderpoort Kunst, Theater en Multimedia (KTM), te Groningen. Hier volgde hij de opleiding tot (musical)acteur.

In augustus 2021 is Bart aangenomen op Codarts in Rotterdam (voorheen conservatorium Rotterdam). Hier volgt hij de opleiding Muziektheater.

Vanaf 2017 is Bart 2 jaar lid geweest van toneelvereniging ‘T Paiser Vermoak, in Peize, waar zijn toneelcarrière is begonnen. In maart 2018 mocht hij de hoofdrol spelen als Loeks Scholten, in een blijspel genaamd; ‘Koestukken 7’.

In maart 2019 maakte Bart zijn theater debuut in verschillende theaters en mocht hij de hoofdrol vertolken in ‘The Pirates Of Penzance’. Een operette, gespeeld door de operettevereniging Veendam-Wildervank.

 

Kortom, Bart staat vaak op de bühne, dus kom gerust eens kijken!

Video’s

Het Dorp | Bart Winsingh
Nieuwjaarsconcert. Theater van Beresteyn Veendam | 2019
Assepoes en Knoop | Famke Evers & Bart Winsingh
Lang en Gelukkig. Grand Theatre Groningen | 2019

Meet Bart

Meet & Greet

Registreer je hieronder voor een uitnodiging!

Agenda

Bekijk de agenda

Contact

Neem contact op

Facebook

Bezoek Bart op Facebook

Volg mijn berichten

Ontvang een dagelijkse e-mail met de nieuwe berichten.